EllaThomas

6 oslagbara skönhetstips

Det här är tips jag använder mig av hela tiden. allt funkar jättebra för mig och bara sånna här småsaker kan få allt så mycket enklare.

1. Asiksmassage för piggare hud och motvärkar finnar!
Massera huden varsamt och försiktigt med fingertopparna systematiskt i hela ansiktet. Massangen sätter igång blodcirkulationen som får ditt ansikte att se piggare ut och kan även motvärka finnar!

 

2. Torka håret på rätt sätt!

 

När du ruffsar håret med handuken när du har duschat så sliter det på håret. Ta en kam iställer och kamma försiktigt igenom (börja med topparna och gradvis ta större kamtag) och vira handuken runt håren och kläm försiktigt för att få bort det mesta vattnet låt sedan självtorka lite och sedan torka resten försiktigt med hårfön.

 

3. Babyolja för en babylen hud

Efter duschen är babyolja det bästa mot torr hud eller efter rakning! Persis innan du hoppar ur duschen medans du fortfarande är blöt så smörj in torra eller nyrakade delar med babyolja. 

 

4. Har du påsar uneder ögonen ?

Lägg en sked i frysen tills den blir så kall som möjligt sätt sedan skeden på de pösiga under ögat under en minut. Eller skär två gurkskivor och sätt på ögonen och lägg dig i soffan och lyssna på musik i några minuter.

 

5. Svårt att få till det med ögonfransböjaren?

Om du har svårt att böja ögonfransarna med ögonfransböjaren värm den med hårfönen och blå så böjaren i några seckunder innan du böjer ögonfransarna.

 

6. Få nagelacket att torka snabbare!

Efer att du har applicerat nagelack på dina fingrar doppa dom i kallvatten så kommer dom torka snabbare.

Ny heder !

Vad tycker ni om den nya headern ?

ny färgat hår

Dåliga iphonebilder men mitt hår är iaf svart nu eller jätte mörkbrunt! är jättenöjd faktiskt nu ska jag bara fixa klipptid och få bort alla slitna toppar ! :)

New in

gina tricot

breakfast

God morgon mina läsare! LUgn morgon idag, käkat frukost kollar gossip girl och nu ska jag plugga lite sen duscha. Kommer nog bli en lugn söndag idag bara mys! puss på er !

Pink day happy day

dagens outfit

♥ vinter ♥ snow ♥ cold ♥ love ♥

new inUPDATE

Hej kära läsare! 

I tisdags var jag ute i stallet och red flingan. Andra ridpasset på henne och det känns jätte bra faktisk!

Igår var jag och mamma och shoppa lite så kom hem med lite saker från hööks. Kan lägga upp bilder sen!

Idag ska jag på ett möte efter skolan, sen till gina och kolla på en klänning jag är lite sugen på!

puss 

Nelly.com

Klicka hem 2 par skor och en bikini idag från Nelly.com, bättre bilder när dom kommer hem till mig!

Snow flake - provridning

Ja igår var jag och provred de söta lilla ponnyn jag har pratat om, gick jättebra tycker jag. Red för tränare och ska rida för tränare några gånger tills jag känner mig säker på hästen. Imorgon ska jag rida för tränare igen! 

Sjukt taggad fast jag har träningsverk som fan, har ju inte ridit på 1,5 år så kan vara därför. Puss på er!

haha mamma smygfota lite, får se till att få lite bättre bilder på henne.

 

Bara jag som har dålig humor ?

pastell

Älskar den mysiga kännslan med pastellfärger. Dagen jag flyttar hemifrån kommer mitt hem vara fyllt med pastellfärger. Jag önskar att jag passade lite bättre i pastellfärger, Js ser alltid så blek ut men med lite solbränna är der perfect!

Mer redo än någonsin !

Känner mig mer redo än någonsinn. efter några riktigt tuffa veckor känner jag mig riktigt taggad till att börja blogga igen. Har varit i en liten svacka hännt massor med saker har verkligen legat på botten men börjar nu saknta men säkert klättra upp till toppen igen. 

 

Imorgon ska jag provrida en häst jag förmodligen ska börja ta hand om. Skolan flyter på, Känns som 2014 kommer bli ett jävligt bra år ändå!

Bloggpaus

Hej längesen nu! Har verkligen inte haft någon inspiration till att blogga nu på ett tag och därför har jag inte heller skrivit något! Massor som händer i mitt liv just nu, båda bra och dåliga saker och har inte tid till att blogga och lägga upp saker som jag skulle vilja göra så snart när jag känner att jag har fått ordning på allt ska jag börja blogga bättre än någonsin!! Är verkligen taggad till att börja blogga igen men måste få lite ordning på mitt liv innan jag kan blogga om det !

Kan iaf säga att ska på en provridning på söndag på en häst jag ska börja ta hand om lite ska kommer även satsa mycket på skolan nu sista terminen! Men ska göra mitt bästa och börja fota lite mer osv kanske blogga lite häst också !