EllaThomas

Kategori: Naglar

New nails

Gjorde mina naglar igår kväll, gjorde något enkelt men ändå snyggt! orkade verkligen inte anstränga mig att göra en cool design började så sent på kvällen och ville komma i säng itid!

Gelé naglar

Tog mig tiden och fixade naglarna idag, kände att jag gjorde dom lite slarvigt och någon nagel blev gaska så sne, blir så irriterad på mig själv!

Men kände att det var på tiden! känns ganska skönt att ha lite längre naglar igen nu fktiskt! 

NAILS

Fixade mina naglar idag målade ganska mycket utanför och glömde ta bort det på bilderna men skit samma ! blev dom bra ?

nails

New nails 

Varit en vanlig måndag idag inget speciellt med det, varit på stan med kompisar och sitter här hemma hos nelly och har nyss fixat mina naglar. Ska göra pankakor nu och typ sova är sjukt trött efter helgen ! puss

Nail insperation

Skulle vara så jävla roligt om man en dag kom upp i dom här nivåerna och kunna göra sås nygga och perfecta designer! Det är bara att öva öva öva !!!

Naglar 22 augusti

Som jag sa i förra inlägget så älskar jag att hålla på med naglar. Jag gillar att göra olika designer och former osv. Jag kan inte säga att jag är super bra men jag märker att jag blir bättre och bättre för varje gång !

Det var bilderna jag hittade, men jag ska ta mer kort för vare gång jag fixar dom så nis ska få se mer av det jag gör. Skriv gärna om ni vill se mer av det här.

/Ella

Upp