EllaThomas

Kategori: Ella tipsar

Ella tipsar - Loréal superliner

Måste bara tipsa om Loréal superliner. Det är en eyeliner som fungerer som en tuchpenna! Den är jätte lätt att aplicera på ögonlicket och det går att göra smala och fina linjer. Rekemonderar verkligen !

 

Ella tipsar - bloggar jag läser

jag läser inte många bloggar men dom få jag läser är riktiga inspirationskällor för mig.

sen läser jag även mina vänners bloggar.

1. wa2wo.blogg.no

Hon bloggar från norge så man förrstår inte allt. Hon kommer med massor av olika skönhets tips, sminktips, kläder, naglar, hår och allt möjligt med massor av fina bilder.

2. kissies.se

Kissie känner säkert många igen. Hon är nog mest käns för hur hon provoserar och sina silikonbröst. Men jag tycker faktiskt att hon har vuxit upp och har blivit en riktig inspirationskälla för mig hon har fina outfits och skriver om roliga saker.

3. www.juliaglimso.com

Hon skriver inte så mycket i sinna inlägg, det är mer bilder på outfits och kläder. Älskar hennes egna stil och jag tycker hon är as cool.

Ella Tipsar - En bok jag älskar

En blomma i Afrikas öken

Älskar verkligen den här boken har läst den här boken kanske 2-3 ggr bara för att jag tycker att den är så bra och tilltalande.

Det är en sann berättelse som huvudpersonen i boken har skrivit. Den handlar om en flika som växer upp i öknen med sina föräldrar och sedan rymmer när hon är i tonåren då hon inte vill bli bortgift och sedan kommer till europa och blir en modell. 

Ska inte säga för mycket för tycker att det förstör boken om jag redan har berättat allt spännande hon är med om!

Har hört att det finns en film som kommit efter boken men vill inte se den för är rädd att den ska förstöra boken om filmen är annorlunda. Men om man inte tycker om att läsa så se filmen istället.

Upp