EllaThomas

6 oslagbara skönhetstips

Det här är tips jag använder mig av hela tiden. allt funkar jättebra för mig och bara sånna här småsaker kan få allt så mycket enklare.

1. Asiksmassage för piggare hud och motvärkar finnar!
Massera huden varsamt och försiktigt med fingertopparna systematiskt i hela ansiktet. Massangen sätter igång blodcirkulationen som får ditt ansikte att se piggare ut och kan även motvärka finnar!

 

2. Torka håret på rätt sätt!

 

När du ruffsar håret med handuken när du har duschat så sliter det på håret. Ta en kam iställer och kamma försiktigt igenom (börja med topparna och gradvis ta större kamtag) och vira handuken runt håren och kläm försiktigt för att få bort det mesta vattnet låt sedan självtorka lite och sedan torka resten försiktigt med hårfön.

 

3. Babyolja för en babylen hud

Efter duschen är babyolja det bästa mot torr hud eller efter rakning! Persis innan du hoppar ur duschen medans du fortfarande är blöt så smörj in torra eller nyrakade delar med babyolja. 

 

4. Har du påsar uneder ögonen ?

Lägg en sked i frysen tills den blir så kall som möjligt sätt sedan skeden på de pösiga under ögat under en minut. Eller skär två gurkskivor och sätt på ögonen och lägg dig i soffan och lyssna på musik i några minuter.

 

5. Svårt att få till det med ögonfransböjaren?

Om du har svårt att böja ögonfransarna med ögonfransböjaren värm den med hårfönen och blå så böjaren i några seckunder innan du böjer ögonfransarna.

 

6. Få nagelacket att torka snabbare!

Efer att du har applicerat nagelack på dina fingrar doppa dom i kallvatten så kommer dom torka snabbare.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas